torstai 28. elokuuta 2014

Dag 13

Hej! 

Maanantaina alotin päivän tanssisalilla. Meillä oli ensimmäinen tanssitunti tai no oikeastaan me ei tanssittu tällä tunnilla vielä. Ryhmä on aika pieni, noin 10 oppilasta, joista vain yksi on poika. Meitä on kaksi kolmoselta ja kakkoselta ja loput ovat ykkösiä. Minusta ryhmä vaikutti mukavalta ja onneksi en ollut ainoa katutanssija. Suuriosa ykkösistä myös tanssii hiphoppia ja ryhmän ainut poika tanssii break:ia, joten meitä on aika paljon klassisempien lajien alkeistunneilla. 

Itse valitsin lajeikseni baletin, jazzin ja ylimääräiseksi streetlinjan. Meillä on maanantaisin aamulla tunti yhdessä koko ryhmän kanssa ja muuten tunnit ovat jokaiselle erikseen valitut. Opettajamme Erikan olin tavannut jo aijemmin käydessäni tutustumassa paikkoihin. Odotan jo innolla maanantain tuntia sekä muita ensi viikolla alkavia tanssitunteja.

Olen kesän ajan etsinyt viime keväänä hiipunutta tanssi motivaatiota. Motivaation katoaminen saattoi johtua koulun aiheuttamasta stessistä sekä muutenkin kiireisestä keväästä. Onneksi nyt huomaan löytäneeni takaisin innostuksen tanssiin. Ehkä tarvitsin vain pienen tauon tanssista, jotta siitä ei tule pakkopullaa tai asiaa jonka vain suorittaa ajattelematta. Kesän aikana en kerennyt tanssisalille tai muutenkaan tanssimaan kovin paljoa. Kesällä näin kavereita ja keskityin elämän muihin juttuihin. Intohimoni tanssimiseen ei ole mihinkään onneksi kadonnut ja nyt täällä on hyvää aikaa keskittyä siihen. 

Koulussa alan löytää luokat jo nopeammin ja helpommin. Sain maanantaina oman kaapin ja sinne saan laitettua ylimääräiset tavarat. Lukkarin ulkoaopettelu on aika haastavaa, koska se ei ole kovin looginen ja tuntien pituudetkin vaihtelevat 40min -80min. Huomaan ymmärtäväni jo hieman paremmin ja puhuminenkaan ei ole niin pelottavaa. Luokkaani olen tutustunut jo vähän paremmin ja se vaikuttaa päivä päivältä mukavemmalta ja alan pikkuhiljaa tottua siihen. Tällä viikolla olen suuren osan vapaa-ajastani ollut nenä kiinni "Divergent" kirjassa, jonka eilen sain luettua. Se oli yhtä mukaansatempaava ja mielenkiintoinen kuin ajattelinkin sen olevan. Tänään huomasn oppineeni kirjasta uusia sanoja, joita ruotsintunnilla tarvitsin. Eli ei se lukeminen ihan hukkaan mennyt. Nyt olen jo aloittanut toisen osan ("Insurgent") ja se vaikuttaa yhtä hyvältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti