keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Dag 124

Hej!

Eilen olikin sitten se vapaapäivä ja aikalailla koko päivä meni lepäillessä. Juteltiin Iidan kanssa puhelimessa varmaan yhteensä viis tuntia. Tuli juteltua kaiken laista ja siinä samalla tehtyä vähän kaikkee pientä. Sit iltapäivästä kävin keskustassa pikasesti ostamassa vikoja joulujuttuja. Sen jälkeen meillä oli treenit huomista esitystä varten ja onneks saatii se meijän esiys kasaan ja enää pitää treenata se sujuvaksi. Sitten illalla tulin kotiin ja lepäilin taas. Ei siis ollut kovin toiminnallinen päivä. 
tääl keskustas oli kivoi jouluvaloi, vaik tää kuva onki aika huono. 

Tänään aamulla meillä piti olla ysiltä treenit mut sit ei tullu kaikki paikalle eikä päästy saliinkaan treenaamaan koska siellä oli kuoro laittamassa paikkoja ja lava oli täynnä kaikkia johtoja ja mikkejä. Ei siis aamulla päästy treenaamaan ollenkaan ja mä olin tullu koululle puoltoist tuntii ennen ku alko koulu ni vähän harmitti. Vielä enemmän harmitti varmasti mun kaveria, jolla tänään ois ollu vapaapäivä, mut tuli ysiks koululle ihan turhaa ja ei kerkee enää menee kotii ennen yhtä kun treenataan sillon. Tää on vaan tosi tyhmästi järjestelty juttu ja muutenkin kun tanssisali on remontissa just tän viikon niin ei päästä sinne treenaa. Pitää kattoo miten ens vuonna tän ryhmän kanssa tehään. 

Nyt oottelen tässä matikan tuntia, sit on kemiaa, ruokailu ja treenit, joiden takii  en kai pääse ruotsin tunnille. Sit koulun jälkee käyn kaupassa ja sit viel vähän katon mun huonetta siistiks ja sen sellasta. Nyt on enää pari päivää jälellä ennen ku tuun sinne Suomee ni pitää laittaa paikat siihen kuntoon, et kehtaan lähtee lomaks pois täältä. Nyt meen ettii matikan luokan ja kavereita. (Ainiii ja enää viikko jouluaattoo!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti