keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Dag 229, Påsklov

Hej!

Keskustan pääsiäiskoristeluja

Viime viikko meni nopeasti ohi ja aikalailla arkisissa merkeissä. Muilla luokkalaisillani oli tällä viikolla myös seuraavan vuoden kurssivalinnat ja ne olivatkin aika erilaiset kuin meillä Suomen lukiossa. Torstaina meillä oli kuntotestit liikassa ja mä onnistuin parantamaan tuloksiani. Perjantaina oli aika kevyt päivä, kun oli vain matikkaa aamulla, hyppäri (koska muilla oli fysiikan koe) ja biologian tunti. Bilsan tunnilla keksittiin luokan tyttöjen kanssa lähteä fikailemaan keskustaan pääsiäisloman kunniaksi. Käytiin syömässä ruoka koululla ja sitten mentiin bussilla keskustaan. Päätettiin mennä Linne kahvilaan jossa olin ollut pari kertaa aiemminkin. Otin yllätys yllätys porkkanakakkua. Juteltiin siinä muutama tunti ja sitten kävimme Malinin ja Johannan kanssa vielä muutamassa kaupassa ennen kotiin lähtöä.




Gränby Centrumin koristeet
Loma alkoi siis mukavissa merkeissä ja viikonlopun mä vain lepäilin ja luin kirjaa. Kellon siirtäminen sujui hyvin enkä edes oikeastaan huomannut tunnin muutosta. Sunnuntaina oli vielä normaalisti tanssitunnit. Maanantaina oli edelleen aika huono ilma ja satoi vettä melkein koko päivän. Päätin kuitenkin hetken mielijohteesta mennä katsomaan "Insurgent:in" ja se oli tosi hyvä. Oli kiva nähdä miten tapahtumat oli toteutettu elokuvassa. Tarina oli tuttu ja siksi ei tullut mitään yllätyksiä juonen kannalta, mutta silti tykkäsin leffasta. Kannattaa siis mennä katsomaan se kunhan se tulee Suomeen.




Eilen lähdin aamusta Tukholmaan ja vietin siellä päivän kierrellessä kauppoja ja kaupunkia. Tuli kyllä testattua sen sata vaatetta ja kenkää, mutta yllätys yllätys tuli ostettua vain muutama juttu. Ennen lähtöäni kävin pikaisesti mäkkärissä syömässä ja lähdin junalla kotiin. Minulle tämä shoppailu ei ole mitään lempi puuhaa ja väsyn tosi nopeasti kauppojen kiertelemiseen, joten kolmenkin tunnin shoppailu sessio on jo tosi hyvä suoritus minulle. Kävin pääosin kaupat joita ei ole Uppsalassa eli Hollisterit yms, sekä joitakin perus paikkoja.

Tukholmaan -->










Nämä pitkät mekot eivät taida olla se minun juttu kun olen niin lyhyt, että ainaki viisi senttiä helmasta laahasi maata. 
Tänään aamupäivän vain lepäilin ja luin taas kirjaa. Sitten siivosin koko kodin ja kävin kaupassa. Illemmalla lepäilin taas ja sitten tein vähän lihaskuntoa. Minulla toi jalka tulee kipeäksi hyppimisestä ja juoksemisesta, joten nyt on pitänyt ottaa vähän rauhallisemmin. Vielä olisi monta hommaa lomalle, mutta eiköhän ne pikkuhiljaa saa hoidettua. Tänään saimme tarralaput jotka laitetaan kiinni huonekaluihin ja laatikoihin sitten muuttoa varten, jotta tavarat päätyvät oikeaan huoneeseen.

Huomenna tulee Janina tänne ja odotan innoissani jo, että päästään jutskailemaan. Toivottavasti olo on Janinalla jo parempi tänne tullessa, jotta pystyisimme vähän katsella Uppsalaa.


Hyvää pääsiäistä kaikille ja pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti