perjantai 17. huhtikuuta 2015

Huone

Hej!


Nyt olen saanut kuvattua vähän tätä meidän huonetta. Tässä video, jossa esittelen vähän noita tiloja, mutta jos sitä ei pysty katsomaan niin kirjoittelen aika lailla samat jutut kuvien kanssa tähän alle. Mä huomasin yrittäessäni saada hyviä kuvia, että se on melkein mahdotonta, joten siksi päätin kuvata huoneet videolle (josta toivottavasti saa vähän paremman kuvan asunnosta). Olisi pitänyt ottaa video ja kuvat heti muutettuamme niin piha (ja huone) olisi ollut vähän paremman näköinen. Video ei ole siis mikään hieno taidon näyte, kun en ole aiemmin kauheasti kuvaillut mitään.

Ulko-ovesta tullessa heti oikealle katsoessa näyttää tältä. 

Tässä on meidän "olohuone" ja ruokapöytä


Keittiö, jossa on kamala sotku kun nuo siivousvuorot ovat vielä vähän vaiheessa. 


Käytävä ulko-ovelta katsottuna (meidän huone on ensimmäinen vasemmalta)

Sama käytävä oman huoneen ovelta ulko-ovelle. (käytävän päässä vasemmalla ovat olohuone ja keittiö)

Oma eteinen (vasemmalla vessa)

Vessa :D

Meillä ei ole siis suihkuverhoa kuten kuvasta voi huomata. 

Meidän huone. Minun osasto on tuo missä on paljon tavaroita. 

Minun sänky arvaten on tuo ikkunan vieressä oleva. Kitarakin selvisi hengissä muutosta. :D

Tässä tämän hetkiset maisemat ikkunasta. 

Viime viikonloppuna olivat pyörätelineet tässä ihan edessä ja pensaita sekä puita tuossa vähän taaempana.  

Viime viikonloppuna ihmisiä oli pihalla grillailemassa ja hengailemassa, mutta nyt tuohon ruvetaan rakentamaan taloa.
Nyt tällä viikolla tuosta siis lähti nuo pyörätelineet ja piha muuttui työmaaksi. Minulla on ollut sovmorgon (eli koulu on alkanut myöhemmin) muutamana aamuna ja ei ole ollut ihan kauhean mukava kun työmiehet ovat aloittaneet työt puoli kahdeksalta ja suoraan ikkunan ulkopuolelta kuuluu kamala meteli. On kyllä aika jännä, että noin ahtaaseen paikkaan ruvetaan rakentamaan taloa. 

Ensimmäinen viikko uudessa paikassa on mennyt todella hyvin ja olen kyllä viihtynyt oikein hyvin täällä. Ainoa on tuo keittiön tilanne, kun nuo siivousvuorot ovat vielä vähän sekaisin. Itse olen tottunut siivoamaan jälkeni heti ruokaa tehtyäni, niin tuntuu hassulta kun keittiö on aika sekaisin muiden jäljiltä. Roskis systeemikin on vähän erilainen eli meillä ei ole täällä sellaista rakennusta jossa olisi kaikki keräys jutut. Meillä on vain palavien roskien ja biojätteen keräys jutut talon ulkopuolella ja muut pitää viedä jonnekin muualle. Pyykkitupaa en ole vielä käynyt etsimässä, mutta se vissiin on toisen rakennuksen (10-12) vieressä tuossa ihan lähellä. 

Koulumatkani on nyt hieman pidempi, mutta toisaalta tasaisempi kun ei ole mäkeä. Tanssiin on myös aika paljon pidempi matka kun aiemmin asuin ihan tanssisalin vieressä. Pyörällä matkat kuitenkin sujuvat nopeasti ja ei ole mitään ongelmaa (muuta kuin iltaisin rikkinäisten liikennevalojen kanssa). 
Keskustaan on aikalailla sama matka kuin aiemmastakin paikasta. Lähin kauppani nykyään on kaiketi Lidl ja koulumatkan varrelta löytyy Willy's.

Ilmat ovat muuten viimeisten päivien aikana olleet aika sateisia ja olen osunut yllättävän monta kertaa sateeseen koulusta tullessani. Lämpötilat ovat kuitenkin olleet aika lähellä 10 astetta joten kamalan kylmää ei ole ollut. Kevät on täällä alkanut ihan kunnolla kun kasvit alkavat pikkuhiljaa vihertää ja siitepöly allergia on alkanut kunnolla.

Hyvää kevättä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti