maanantai 23. maaliskuuta 2015

Dag 220

Hej!


Nyt on tänne tullut se pieni takatalvi. Keskiviikkona näin ensimmäiset shortsit jollain pojalla jalassa, mutta perjantaina satoi jo räntää. Perjantaina lähdin biologian tunnilta hieman aiemmin ja me menimme tanssi ryhmäläisten kanssa katsomaan UKK:lle tanssiesitystä. Esitys oli oikein hyvä, vaikka hieman moderni. Tanssijat olivat todella taitavia ja osasivat vaikka mitä. Esityksen jälkeen kävelin takaisin koululle ja siitä kotiin pyörällä. Kotona olen lukenut koko viikonlopun kirjaa. 
Tälläinen maisema lauantain aamuna :D (se suli kyllä jo iltaan mennessä)
Viikonloppuna ei tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä. Lepäsin, lueskelin kirjaa ja sunnuntaina oli ihan normaalisti tanssit. Laskeskelin, että asun enää tässä asunnossa kaksi ja puoli viikkoa (17päivää). Tosi nopeasti tämä aika on mennyt, kun vastahan oli aikaa tässä asunnossa yhtä paljon jäljellä kuin uudessakin. Kohtahan sitä pitäisi ruveta pakkailemaankin tavaroita. Ajattelin postata erikseen muutto postauksen, joten siellä sitten enemmän asiasta. 

Tänäänoli aamulla taas tanssia ja sitten fysiikkaa (jossa onneksi käymme tuttua asiaa). Enkussa me käytiin uutta kappaletta ja sitten olisi pitänyt tehdä tehtäviä sillä aikaa kun osa ryhmästä meni suorittamaan kirjastoon suullista kirjaraporttia, mutta kaikki lähtivät vain syömään aiemmin. Ruokailun jälkeen tulin kirjastoon kirjoittamaan tänne pikaiset kuulumiset ja ajattelin vielä lainata jotain uutta luettavaa tai katsottavaa. 

Hyvää alkanutta viikkoa! (Ps. Minulla alkaa pääsiäisloma tämän viikon jälkeen!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti