maanantai 9. maaliskuuta 2015

Dag 206

Hej!


Viime viikko meni kokonaan sairastellessa. Enkä sitten kouluun mennyt perjantainakaan vaikka aika terve olinkin jo silloin. Perjantaina siistin vähän paikkoja ja pesin pyykkiä yms. Viikonloppu meni yllättävän nopeasti kun oli paljon tehtävää.


Lauantaina kävin Tukholmassa kun vanhojenristeilijät tulivat sinne. Näin siellä Julian ja Pinjan sekä paljon muita tuttuja. Tuntui melkein siltä kun olisi tullut Lahteen kun kaikkialla törmäsi Tipalalaisiin tai Lykkiläisiin. Kiersin kavereitten perässä ympäri kauppoja, mutta itse en oikeastaan shoppaillut. Kaikki halusivat tietysti kiertää kaupat joita ei Lahdessa tai Suomessa ole. Eli tuli siis seisoskeltua ja kierrettyä Hollisterit, Vicktoria's Seckretit, XXL:ät yms. Kävimme syömässä ihan vain mäkkärissä ja lopulta aikaa ei ihan kauheasti jäänytkään. Kaverini lähtivät jo kolmelta takaisin laivalle ja sen jälkeen jäin vielä kiertämään muutaman muun kaverin kanssa ja sitten lähdinkin jo kotiin. Aika pikainen visiitti oli ja täytyy varmaan tulla toiste paremmalla ajalla ja ihan rauhassa kiertelemään kaupunkia. Ihan vahingossa löysin oikeat suunnat ja paikat, vaikka en Tukholmasta paljon muistanutkaan. Kotiin tulin kaupan kautta ja illalla olinkin jo tosi väsynyt vauhdikkaasta päivästä.

Hollister edestäkatsottua, ei näytä yhtään kaupalta :D 
He soittivt ja lauloivat tosi hyvin :D
Sunnuntaina oli treenit normaalisti ja siinä välissä opiskelin Träningsläran koetta varten ja nukuin taas pitkät päiväunet. Sunnuntai oli tosi lämmin päivä ja ulkona tarkeni jo ihan nahkatakissa ja keväisemmät kengätkin sai kaivaa kaapinperältä. Seuraavaksi viikoksikin on luvattu tosi mukavaa ja aurinkoista ilmaa.

Tänään aamulla oli Träningsläran koe ja se koe oli tavallaan aika vaikea, koska minulla ei ole kuin ruotsi-suomi sanakirja mukana joten kaikki sanat pitäisi itse muistaa. Asia sinänsä ei ollut vaikeaa vaan termien ja sanojen muistaminen oli haastavin asia. Monet termit unohtuivatkin, mutta toivottavasti pääsisin edes läpi kokeesta. Koe on osa tanssinumeroani, joten luultavasti numeroni kokee aikamoisen romahduksen. Täällä periaatehan on se, että jos olen saanut esimerkiksi kaikista osa-alueista A:n, mutta tästä kokeesta E:n, niin numeroni tippuu D:hen; jos taas saan kokeesta C:n niin numeroksi tulisi B. Aika karulta kuulostaa, että yhden heikomman numeron takia koko arvosana tippuu todella paljon. Onneksi minun ei kuitenkaan tarvitse numeroista stressata tai muuten olisin varmaankin ihan kuollut. Meillä ei ollut fysiikan tuntia jostain syystä ja siksi aikaa tulin tänne kirjastoon kirjoittelemaan. Enkun tuntiin on vielä jonkun verran aikaa ja he ovat saaneet uudet englannin kirjat, kun aiemmin meillä ei ole ollut kirjoja. Enkun tunnilla selviää myös se, että pitääkö minun kirjoittaa PM teksti kun en viime viikolla ollut koulussa.


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti