sunnuntai 22. helmikuuta 2015

I FInland

Moikka!


Hississä :D
Lentoa odotellessa kävin kaakaolla ja sain uuden nimen "Inger" vaikka luettelin nimeni kirjaimet. 
Nää suihkulähteet oli jo takasin tullessa valmiit.
Tälläi käytävä lentokentällä. 
Loma sujui tosi hyvin ja se oli tosi kiireinen. Heti, kun olin päässyt keskiviikkoiltana kotiin, purin laukut ja menin suoraan nukkumaan. Torstaina aamusta menin kaupunkiin äidin kyydillä ja sitten Annikalle yöksi. Päivällä Annikan kampaajan jälkeen aloitimme Annikan laiton valmiiksi illan vanhojen tansseja varten. Ensin lakkasin kynnet ja sen jälkeen aloitin meikkaamisen. Koko projektiin meni yllättävän monta tuntia, mutta olimme onneksi varanneet riittävästi aikaa. Illalla menin katsomaan Tiirismaan tansseja ja ottamaan sen sata kuvaa. Illalla menimme Annikan kanssa hyvissä ajoin nukkumaan, koska perjantaina herätys oli jo puoli kuudelta.
Vähän kuvia penkkareista



Perjantaina meikkaaminen sujui vähän nopeammin kun tiesin millaisen meikin laitan. Ensimmäinen tanssi oli 9:15 päiväkodilla ja sen jälkeen Kannaksessa. Seurasin Annikaa koko aamupäivän ja päivällä menin suurhallille katsomaan Tipalan ja Lyseon tansseja. Sen jälkeen suurhallille tuli Kannas, Lykki, Steiner ja Salpaus. Viimeisiä tansseja katsoessa selkä oli jo aika väsynyt ja muutenkin väsytti aikainen aamu. Tanssien jälkeen menimme Annikalle ja sieltä Iidalle "jatkoille" tai enemmänkin viettämään iltaa. Itse olin vain niin väsynyt, että meinasin nukahtaa jo kuuden maissa.










Viikonloppu meni lepäillessä ja palautuessa vanhojen tansseista. Olin Tipalassa vain pari tuntia ja silti olin koko viikonlopun väsynyt ja muutenkin olo ei ollut kovin hehkeä. Ystävänpäivänä me OP:n kanssa lähinnä vain lepäsimme ja katsoimme jotain leffaa. Maanantaina olin päivällä kaupungissa hoitamassa juttuja ja illalla menimme Nean kanssa laskettelemaan pitkästä aikaa. Oli kyllä tosi ihana keli ja muutenkin oli ihana päästä mäkeen pitkästä aikaa. Mäet olivat ihan hyvässä kunnossa ja auringonlasku oli tosi hienon näköinen.

Tällänen ihana maisema oli Messilässä.

Tiistaina kävin ilmoittautumassa autokouluun, jonka aloitan heti Suomeen palattuani. Sen jälkeen menin Lahden yhteiskouluun kysymään koulun vaihtoa ja siellä juttelin rehtorin kanssa. Pääsin siis Lyk:iin! Huh, nyt on yksi stressinaihe vähemmän. Sitten menin mummolle ja vaarille päiväksi. Iltapäivällä tulin takaisin kaupunkiin ja näin Juliaa pikaisesti keskustassa. Sitten vietin illan OP:n kanssa ja katsoimme leffaa.

Keskiviikkona sain pitkästä aikaa nukkua pitkään ja vain olla Elmerin kanssa kotona. Kävimme lenkillä ja sitten tein kesätyö hakemuksia ja päivitin CV:tä. Kesätyöjuttuihin menee kyllä yllättävän paljon aikaa. Illalla menimme Mimmille kylään ja siellä sain ensimmäisen laskiaispullan koko vuonna. Maistui kyllä tosi hyvältä pitkästä aikaa, sillä en ole itse jaksanut paljon leipoa mitään Ruotsissa ollessani.
Annikan ja Iidan kanssa jätskeillä.

Torstaina nukuin taas vähän pidempään ja kävimme Elmerin kanssa lenkillä. Sitten pakkasin tavarani ja laitoin huoneeni kuntoon. Päivällä lähdin kaupunkiin ja kävin teettämässä kuvia. Näin Iidaa ja Annikaa keskustassa ja samalla törmäsimme muutamiin muihinkin tuttuihin. Sitten illemmalla menin OP:lle yöksi.  Perjantaina jäin nukkumaan siksi aikaa kun OP meni kouluun. Koulun jälkeen menimme äidin työpaikan kautta ja minä lähdin bussilla lentokentälle. Olin kotona Ruotsissa jo seiskan maissa. Tuntui kyllä hassulta lähteä taas Suomesta kun tiesi, että kun tulee takaisin niin on jo kesä. Tietysti suuriosa vaihtareista on sen 10 kuukautta poissa Suomesta, joten eihän tämä 4 kuukautta ole paljon mitään.

Nähdään ensi kesänä Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti