maanantai 9. helmikuuta 2015

Dag 178

Hej!


Tässä muuten taas yksi kappale jota kuulee aika paljon radiosta.

Loppuviikkoa kohti olo parani, ja torstaina ja perjantaina pääsin jo kouluun. Torstaina oli ruotsinkoe, joka toivottavasti meni ihan hyvin. Tiedän, että tein ainakin jonkun verran tyhmiä virheitä. Torstai-iltana meidän street tunti oli peruttu, koska ohjaajamme oli kipeä. Minua treenien peruuntuminen ei haitannut, sillä en olisi muutenkaan pystynyt tanssimaan kunnolla. Perjantaina oli ihan normaali päivä ja illalla opiskelin biologia 1 kurssin asioita uudestaan (enhän ole kuin puolitoista vuotta ajoissa opiskelemassa kirjoituksiin).

Täällä ilmat ovat olleet aivan mahtavat, aurinko on paistanut melkein koko viikon ja varsinkin viikonloppuna oli loistava ilma. Myrsky ei osunut kovin pahasti ainakaan Uppsalaan, vaikka täällä olikin aika kova tuuli. Lauantaina aamulla siivosin koko asunnon ja sitten lähdin päivällä kiertelemään kameran kanssa ulos, koska aurinko paistoi ja oli ihanan keväinen ilma. Aluksi ajattelin mennä katsomaan miltä se uusi katu näyttää jolle muutamme huhtikuussa, mutta päädyinkin keskustaan. Kuvia tuli napsittua aika paljon samalla kun löysin uusia katuja, joilla en vielä ollut kävellyt. Yritän saada kuvia tänne bloginkin puolelle kamerasta kunhan pääsen sinne Suomeen.

Lakkailin tossa pari viikkoo sitten kynsiä.
Joudutte nyt katselemaan näitä kynsi kuvia kun en noita kuvia tuolta kamerasta saa vielä tänne blogin puolelle.
Sunnuntaina oli baletti sekä street treenit normaalisti. Meille oli tullut balettiin lisää ihmisiä ja yllättävän monta poikaakin. Sillä tunnilla tuli kyllä jalkalihaksille muistutus siitä että lomaa on ollut treenaamisesta aika pitkään. Streetissä jatkoimme samoja juttuja kuin aiemminkin. Viikonloppu meni aika nopeasti ja ihanan aurinkoisissa merkeissä.

Pikkuhiljaa olo on tullut paremmaksi ja jaksan jo nyt enemmän kuin viime viikolla. En ihan täysin terve vielä ole, mutta suunta on hyvä. Lihaskunto on kyllä päässyt huonontumaan viime aikoina treenaamattomuuden takia ja tietysti kipeänä oleminenkin vaikuttaa. Onneksi pääsen taas treenailemaan normaalisti, kunhan tervehdyn kunnolla ja ehkä ennen kesää vielä kesäkuntoonkin ehdin itseni jollain tasolla saamaan.

Tässä tän viikonlopun kynnet (OP:n valkkaamat lakat) :D
Nyt olen pölissyt aika paljon treenaamisesta, siihen ehkä on vaikuttanut treeniteoria tunnit maanantaiaamuisin tanssin sijasta näinä kuluneina viikkoina. Tänään olikin viimeinen teoria tunti träningslära:a ennen tulevaa koetta. Tänään kävimme asioita oikeasta ruokavaliosta ja siitä millainen ruokavalio tukee treenaamista. Asiat olivat aika peruskauraa, mutta opin myös muutamia uusia asioita. Sitten oli taas fysiikkaa, jossa käymme aika hankalaa juttua. En oikeastaan muista, mitä se on suomeksi, mutta siis jotain juttua siitä minkälainen kaari ja nopeus ovat jos heittää esimerkiksi pallon. Aika epäselvä juttu, mutta fysiikkaa lukeneet ehkä ymmärtävät, mitä yritän selittää. Englannin tunnilla meillä oli kirjoitusprojektin jatkamista ja oman tutkimus työn kysymyksen rajaamista.

Koulun jälkeen jäin kirjastoon hetkeksi ja kaupan kautta kotiin. Tänään olin liikkeellä pyörällä viikon tauon jälkeen. Nyt muuten ei ole enää kauaa kun tulen sinne Suomeen. Pakkaukset on suurimmalta osin tehty jo viikonloppuna, mutta vielä jotain pieniä juttuja pitää muistaa ottaa mukaan. Huone on jo siivottu ja keskiviikolle jää vain roskien vienti. Musta tuntuu kyllä, että tämä viisi viikkoa meni ihan yhdessä silmänräpäyksessä. Hui hui, tällä menolla kevät on jo ihan just ja kesäänkään ei ole enää niin kauhean kauaa. Olen muuten huomannut, että linnut laulavat nykyään jo aika paljon ja muutenkin on todella paljon valoisampaa (ehkä toi aurinkoinen ilma viimeaikoina on saattanut vähän vaikuttaa).

Nyt olen ollut viime päivinä tosi positiivinen ja toi auringon paiste on oikeasti vaikuttanut positiivisesti minun fiilikseen. Olen ehkä hehkuttanut nyt tarpeeksi tätä hyvää ilmaa, mutta minusta on vaan niin kiva kun tulee vihdoin vähän enemmän tätä piristävää auringon valoa. Odotan jo innolla kevään tulemista, vaikka sen myötä allergiatkin tulevat. Minkäslaiset fiilikset teillä on? Hyvää loppuviikkoa kaikille ja loppuviikostahan on penkkarit sekä vanhojen tanssit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti