keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Dag 180

Hej! 

Nyt onkin vika koulupäivä ennen lomaa, koska mä tulen tänään illalla sinne Suomeen. Kaikki alkaa jo olla pakattuna laukkuun ja taas sain ihmetellä miten tota tavaraa tuntuu vain olevan tosi paljon. Tuon nyt samalla osan talvivaatteista, joita täällä ei kauheasti ole tullut tarvittua. Lisäksi matkassa on Annikan vanhojen tanssi meikkiä ja kynsiä varteen kaiken laista. Sitten tietysti näitä ihan perus vaatteita ja juttuja, mitä kotona tällä hetkellä ei ole ja joita tarvitsen. Tuntuu hassulta pakata kotiin mennessä näitä perus juttuja, jotka jotenkin ajattelee aina kotona olevan. (No onneksi on isosisko ja isosiskon laaja vaate valikoima josta saatan ehkä vähän lainailla jotain vaatetta.)

Täällä aurinkoiset ilmat vain jatkuvat ja on ihana herätä kun aurinko paistaa ja nykyään linnutkin laulavat aamuisin. En nykyään ole pystynyt nukkumaan paljon kahdeksan jälkeen kun automaattisesti herään. Tämä juttu tapahtuu minulle joka kevät, ja mitä lähemmäs kesää mennään sitä aijemmin herään, mutta kyllä sitä taas pikkuhiljaa tottuu valoisiin aamuihin. 

Tuntuu kyllä ihan hassulta, että nyt olen vielä koululla ja Ruotsissa, ja sitten illalla olenkin Suomessa. Laskin, että kaikkine matkoineen Uppsalan kodista Suomikotiin kestää noin kuusituntia eli kuitenkin aika nopeasti nämä matkat sujuvat. Huomenna aamulla olisi tarkoitus hoitaa vähän asioita ja sitten onkin Annikan laitto nätiksi iltaa varten. Hui, miten nopeasti nämä vanhojen tanssit tulivat. Tuntuu, että vähän aikaa sittenhän me vasta ihailtiin sitä pukuloistoa ja unelmoitiin omista tansseista. 

Nyt alkaa kuitenkin meidän matikan tunti. Koulun jälkeen menen suoraan kotiin ja laitan paikat kuntoon ja sen jälkeen lähdenkin kohti Arlandaa. Jännittää vähän tulla sinne Suomeen taas, mutta pian nähdään! Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti