sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Dag 191

Hej!





Ennen kuin lähdin täältä Ruotsista, niin täällä oli lunta jonkun verran ja aurinko paistoi monena päivänä. Suomessa oli lunta enemmän ja muutenkin kylmemmät kelit. Aurinko paistoi muutamana päivänä ja muutenkin ilma oli ihan mukava. Minusta tuntui, että palelin Suomessa melkein koko ajan ja sitten, kun oli parikymmentä astetta pakkasta, niin olin ihan järkyttynyt. Täällä Uppsalassa on kylmimmillään ollut joku miinus viisi astetta, joten kaikki sitä kylmempi tuntui tosi kylmältä. Mietin vain, että miten ne jotka tulevat jostain etelästä vaihdosta selviytyvät Suomen pakkasista jos minullakin on jo näin hankalaa.
Yksi ihana aurinkoinen päivä jolloin lähdin vähän kuvailemaan kaupunkiin. 





Tänne Uppsalaan palatessani lunta ei ollut jäljellä oikeastaan ollenkaan. Pääsin siis ihan hyvin pyörällä kotiin ja oikeastaan aikainen kevät ei minua haittaisi ollenkaan. Tänään kuitenkin maassa oli muutama sentti lunta, joka oli yön aikana satanut. Aurinko kuitenkin lämmittää päivisin jo aika paljon ja muutenkin päivisin ollaan plussan puolella, joten tuo lumi ei kauhean kauaa pysy. 
kauniin likainen ikkuna. 
Eilen makoilin sängyssä yhteen saakka ja sen jälkeen menin käymään kaupassa. Sitten olikin jo pyykkitupa ja ruuan laittoa. Illemmalla menin käymään lenkillä ja kävin katsomassa sen alueen jolle muutan huhtikuussa. Alue näytti oikein mukavalta ja se on aika lähellä tämän hetkistä asuinpaikkaani. Uudesta paikasta on vähän pidempi koulu ja tanssimatka, mutta onneksi silloin voi kunnolla pyöräillä niin se ei haittaa. 


Tänään heräsin vähän aiemmin ja tein lihaskuntoa aamupäivästä. Sitten lähdin auringon paisteeseen ulos ja pyöräilin keskustaan. Täällä keskustassa tulin pitkästä aikaa porkkanakakulle ja kirjoittelemaan tänne blogiin. Kävin katsomassa myös missä kavereitteni hotelli sijaitsee, jonne he tulevat ensi viikonlopuksi. Tänään illalla pitäisi vielä tehdä loppuun kesätyöhakemuksia ja lähetellä ne eteenpäin. Nyt on kuitenkin melkein kaikki Suomi jutut kunnossa ja ei ole enää stressiä siitä mitä tapahtuu kun palaan vaihdosta. Hyvää alkanutta lomaa kaikille niille joilla se alkoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti