maanantai 25. toukokuuta 2015

Dag 283, Gröna lund


Hej!

Tämä limsa oli ihan hyvän makuinen (tosin siinä oli liikaa hiilihappoa)

Tässä muut vaihtoehdot :D

Viime viikolla oli siis lounaana hamppareita ja limsaa. 

Perjantaina meillä oli fysiikan tunnilla kertomassa/luennoimassa fyysikko/bioanalyytikko/matemaatikko tai joku sellainen ja hän puhui suomenruotsia. Oli todella hauska kuunnella pitkästä aikaa suomenruotsia ja aluksi se kuulostikin aika erikoiselta. Alkuun se tuntui jopa vaikeammalta ymmärtää kuin tämä "normaali" ruotsi jota olen nyt kuunnellut viimeiset 8-9 kuukautta. Lyhennykset olivat aika hassuja, mutta kyllä ne ihan hyvin ymmärsi.

Kävin katsomassa miltä Katedralskolan täällä Uppsalassa näyttää.


Viikonloppu meni todella nopeasti ja oli todella mukavaa. Lauantaina lepäilin ja vietin ihan lomapäivää. Liikkeelle lähdin siinä puolenpäivän maissa ja menin keskustassa käymään. Siellä olikin joku tapahtuma ja heti ensimmäisenä näin hevosen vetämässä kärryjä, joihin sai kaiketi mennä istumaan ja kierrellä ympäri keskustaa. Sen jälkeen näin ympäri keskustaa menevän kulkueen jossa oli monenlaista tanssia yms. Sitten kiersin muutamat kaupat ja löysin vihdoinkin bikinit. Nyt olen ihan innoissani odottelemassa rantakelejä, kesää ja uimista. Illalla katsoin vähän Euroviisuja ja minustakin Ruotsi oli todella hyvä. Olen todella iloinen, että Ruotsi vei voiton lopulta.









Eilen lähdin aamupäivästä Tukholmaan junalla ja siitä sitten Gröna lundiin. Gröna lundissa tapasin Samiran ja Mizukin, ja menimme kaikki kivat laitteen ja osa muutamaankin kertaan. Gröna lund ei ole kovin iso huvipuisto, mutta oli siellä silti koko päivälle tekemistä. Kävimme Fritt fall:in varmaan neljään kertaan ja se näköala on kylä aivan ihana. Tuolla on myös tapana ottaa kuvat useimmissa laitteissa kesken matkaa ja sitten laitteessa käynnin jälkeen on mahdollisuus ostaa se kuva. Meidän kuvista tuli aika hauskoja, mutta emme ostaneet ainuttakaan kuvaa. Kävimme syömässä mexicolaista ruokaa välissä ja myöhemmin ostin jäätelöä. Näimme myös muutaman artistin kuten Isa ja Loreen, kun tuolla oli joku tapahtuma. Meille sattui täydellinen huvipuisto keli eli oli aika lämmin ja aurinkoinen päivä. Illalla tulin Uppsalaan puoli yhdeksän junalla ja olin kotona kympin maissa. Oli todella ihana päivä ja se meni todella nopeasti.
















Tänään minulla oli vain tanssia kun fysiikan tunti oli peruttu ja englannissa meillä on suullisia kokeita ja muiden ei tarvitse tunneille mennä. Juoksin tanssii ja tanssin jälkeen kävin vielä hieman juoksentelemassa ympäri Uppsalaa. Sitten menin kotiin ja kävin suihkussa. Sitten tulin koululle syömään ja kirjoittamaan tänne blogiin. Tämän jälkeen menen kaupan kautta kotiin pesemään pyykkejä ja siivoilemaan.

Nuo kukkaistutukset Gröna lundissa olivat minusta todella kauniita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti