keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Dag 271

Hej!



Viikonloppuna kävin vanhassa Uppsalassa ja siellä kävin museoissa ja kirkkoa katselemassa. Siellä oli aika erikoisen näköisiä hautakumpuja jotka olivat yllättävän korkeita. Olin aiemmin käynyt juoksemassa aika lähellä vanhaa Uppsalaa, mutta en ollut kuitenkaan eksynyt ihan sinne saakka. Museoissa oli kerrottu vähän Uppsalan historiaa ja mitä kaikkea on tapahtunut vuosien aikana.







Maanantaina oli todella lyhyt koulupäivä, kun ei ollut kuin tanssia ja fysiikkaa. Koulun jälkeen kävin kaupassa ja siivoilin kotona. Sitten juttelin Tillyn kanssa jonkun verran ennen kuin lähdin Kiia vastaan juna-asemalle. Illalla minulla oli vielä tanssi ja sen jälkeen pääsimme vasta kotiin. Tiistaina kiertelimme ympäri kaupunkia ja kävimme katsomassa näitä perus paikkoja: kirkkoa, linnaa, Gunilla-kelloa, yms. Shoppailtuakin tuli vähän ja kävimme päivällä salaateilla ja fikamassa. Iltapäivällä menimme kotiin hetkeksi lepäämään ja illemmalla tulimme uudestaan keskustaan käymään syömässä. Ostimme sellaiset 24h bussiliput kaupungin alueelle eli pystyimme kivasti kulkemaan kodin ja keskustan väliä bussilla. Tänään aamupäivälläkin pääsimme vielä kätevästi samoilla lipuilla juna-asemalle ja sitten olikin aika sanoa heipat. Oli kyllä todella mukava nähdä ja jutella pitkästä aikaa Kiian kanssa.



Minulla ei ollut tänään aamupäivällä koulua, kun en tehnyt englannin päättökoetta koska en saa numeroa. Minulla kuitenkin on iltapäivästä ruotsintunti, joten tulin suoraan asemalta koululle ja kävin syömässä. Ruotsintunti onkin viimeinen tämän viikon tunti kun meillä on pieni loma 14.-18.5 eli torstaista maanantaihin. Menen huomenna Linköpingiin Petran luokse ja olen siellä perjantai-iltaan. Ajattelin, että on kiva nähdä vähän muitakin kaupunkeja kuin vain Uppsalaa ja Tukholmaa.

Tämä oli kaverrettu sellaiseen kiveen ja minusta tuo teksti on aika hyvä. 

Loppu "lomalla" ajattelin käydä vielä Tukholmassa ja ehkä jopa Gröna lundissa. Pitää vielä katsoa jos sattuu hyvä ilma ja saan kavereita mukaan. Tämä viikko on ainakin aika täynnä kaikenlaista mukavaa tekemistä. Ilmat eivät viime päivinä ole olleet kovin kauniita, mutta onneksi kuitenkin suhteellisen lämpimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti