perjantai 8. toukokuuta 2015

Dag 266

Hej!


Tämä viikko on mennyt todella nopeasti. Tiistaina menin koulun jälkeen Täby centrumiin moikkaamaan Samiraa. Siellä kierrettiin muutama kauppa ja käytiin syömässä ja fikamassa vähän. Täby centrum on siis yksi Ruotsin isoimmista ostoskeskuksista ja siellä on myös leffa teatteri ylimmässä kerroksessa. Kauppoja taitaa olla parisataa ja sieltä löytyi jopa Iittalan sekä Marimekon kaupat. Täby Centrum valittiin tämän vuoden parhaaksi pohjoismaiden kauppakeskukseksi.



Eilen minulla ei ollut koulua ollenkaan, koska minun ei tarvinnut tehdä englannin NP tekstiä eikä meillä ollut matematiikkaa ja kemiaa koska opettajat olivat ykkösten kanssa retkellä. Ruotsin tunnilla saimme lukea kirjoja missä halusimme ja luokassa oleminen ei ollut pakollista. Itse tulin kuitenkin koululle eilen ja kävin syömässä ruuan ja autoin kavereitani matematiikassa. Heidän ei tarvinnut tehdä uusinta koetta, mutta tehdä vanhan kokeen tehtävät ja palauttaa ne ratkaisut opettajalle.



Olen nyt tällä viikolla ollut yhteydessä uuteen ja vanhaan kouluuni Suomeen ja yrittänyt hoitaa niitä asioita valmiiksi ensi syksyä varten. Yllättävän hankalia juttuja tuli vastaan kurssivalinnoissa, mutta toivottavasti ne nyt saisi jotenkin hoidettua. Harmittaa kyllä tämä kun joutuu vaihtamaan koulua vain homeen takia ja siksi tulee ongelmia kurssien kanssa.

Ensi viikolla on tulossa paljon kaikkea, isosiskoni Kiia on tulossa käymään täällä alkuviikosta ja sitten menen käymään Linköpingissä loppu viikosta. Koulua minulla ei ole ollenkaan torstaina tai perjantaina ja muutenkin keskiviikkona vain ruotsia. Nyt ei ole enää kauaa kesän alkuun. Täällä ooli eilen todella lämmin päivä ja ihan kesäinen fiilis. Synttäreihini ei ole enää kuin kuukausi! Hyvää kevättä kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Mites se sun pitkän ruotsin lukeminen nyt ratkesi? Meetkö muualle lukemaan ne kurssit?
    Mullakaan ei muuten oo koulua perjantaina niin voidaan kierrellä kaupunkia torstain lisäksi silloin! :-)

    VastaaPoista
  2. Noi mun kurssijutut on vielä aika auki ja pitää tosiaan katsoa et miten saisin ne suoritettua :D

    VastaaPoista