perjantai 23. tammikuuta 2015

Dag 160

Hej!


Viimeviikolla me kirjoitimme ruotsin tunneilla pohjoismaiden kieliin liittyvä teksti ja siitä minun tekstistä ei kovin pitkä tullut, mutta kyllä siihen jotain asiaa tuli laitettua. Muuten viikko meni ihan arkisissa merkeissä. Perjantaina tosin oppilaskunnalla oli hattarakone ja oppilaat saivat hakea sieltä hattaraa. Näytti aika hauskalta viimeisellä tunnilla kun melkein kaikilla oli hattarat käsissä. Nyt olen päättänyt ennen seuraavaa lomaa opiskella RU4 kirjan ja sitä olen sitten vapaa-ajalla katsellut. Viikonloppuna kävin kaupoilla ostamassa kaikenlaisia meikki juttuja vanhojentanssi meikkausta varten ja muutenkin. Sain muuten viikonloppuna luettua sen englannin kirjankin. 

Maanantaina oli aamulla tapaaminen tanssiporukan kanssa ennen tuntia koululla ja meillä alkoi nyt siis lomaan saakka teoria tunnit. Siellä käymme tietoa kehosta, sen huollosta ja treenaamisesta. Ensimmäisellä tunnilla kävimme perus tiedot kropasta ja treenaamisesta. Meillä on nyt koulun liikunnan opettaja näillä tunneilla, koska se meidän oma tanssiope ei pysty opettamaan tätä asiaa meille. Oli kiva huomata tällä tunnilla miten paljon ymmärsin ja keskustelu jutut parin kanssa sujuivat ihan hyvin. Ehkä mä sittenkin olen jotain oppinut täällä ollessani. 

Tiistaina aamulla luulin, että meillä on englannin tunti normaalisti, mutta opettaja ei tullut, eikä montaa oppilastakaan, joten meillä tätä tuntia ei vissiin sitten ollut. Muulla luokalla oli iltapäivästä fysiikan labrakoe jota minä en onneksi joutunut tekemään. Muuten päivä sujui ihan hyvin. Kotona olen nukkunut useampana päivänä päikkäreitä kun olen nukkunut jotenkin huonosti viime aikoina.


Aloitan muuten ensi maanantaina jazz-tanssin baletin ja streetin lisäksi. Minä menen heti medium tasolle eli siellä on oppilaita, jotka ovat tanssineet jokusen vuoden jo jazzia. Toivottavasti pärjään siellä, vaikka olenkin jazzia tanssinut vain puoli kautta. Odotan tanssien alkamista jo aika innolla, kun saa taas vapaa-ajalle vähän aktiviteettiä. Kävin eilen juoksemassa, vaikka aamulla liikassa tuli liikuttua aika paljon. Tänään onkin ollut jalat siinä kunnossa, että tiedän tehneeni niillä jotain. Olisi ehkä pitänyt hieman enemmän venytellä illalla. :D
Matelmatiikan tunnin painopiste testaus

Eilen saimme illalla tiedon asuntolalta, että muutamme huhtikuun alussa toiseen paikkaan sillä tämä rakennus menee remonttiin. Aika jännää muuttaa, mutta kaikki jutut on järjestelty meille valmiiksi ja muuttamista ei yksin tarvitse hoitaa. Me toivottavasti pääsemme Estellen kanssa samaan huoneeseen uudessa paikassakin. Siellä luultavasti menemme enemmän soluasunnon tyyliseen eli oma huone on luultavasti pienempi, mutta sitten on isompi yhteinen keittiö ja ruokailu tilat. En ole ihan varma vielä minkä lainen paikka se sitten tulee olemaan, mutta eiköhän se aikanaan selviä.

Muuten täällä oleminen on mennyt aika hyvin ja Estelle on ollut nyt enemmän täällä Uppsalassa. Arki on ollut ehkä hieman tylsää, mutta nyt kun sitten tanssit alkavat niin tulee muutakin tekemistä. Viikonloppuna ajattelin käydä ehkä keskustassa kaupoilla tai muuten vain kiertelemässä paikkoja. Tällä viikolla on lunta taas tullut lisää, kun se jo suli melkein kokonaan viime viikolla. Olen nyt muuten huomannut, että on valoisampaa pidempään. Kun pääsee koulusta niin on vielä aika valoisaa ja aamullakaan ei ole niin hämärää. Kyllä tästä kevättä ja kesää kohti mennään pikkuhiljaa. Odotan tavallaan jo innolla ensi kesää, mutta samaan aikaan on tosi kiva kun on vielä tammikuu ja vaihtoa jäljellä vielä monta kuukautta.
Muistoja viime kesältä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti